Nagrada GoDigital

Group photo

Včeraj, 14. novembra, smo bili na Brdu pri Kranju, na konferenci GoDigital, ki jo organiziraGospodarska zbornica Slovenije skupaj s Združenjem za informatiko in telekomunikacije.

Veseli nas, da naš projekt RikoSmart, ki ga razvijamo skupaj z našim partnerjem Riko d.o.o., dosegel drugo mesto za nagrado #GoDigital2023! Ponosni smo, da je naša predanost k odličnosti in inovacijam prepoznana v širši javnosti, hkrati pa nam nagrada GoDigital23 daje dodatno motivacijo za nove izzive.

Radi bi čestitali zmagovalcu, podjetju Medius.si in podjetju BE-terna ter njihovem partnerju MASS SHOES D.O.O. za njihov impresiven projekt in uvrstitev v finale. Vedno je zanimivo videti in prisluhniti različnim projektom, ki jih ravijajo različna podjetja v IT industriji. Radi bi se zahvalili strokovni komisiji, ki je prepoznala vrednost v našem projektu in nas uvrstila med top 3 finaliste.

Posebna zahvala gre našim sodelavcem v Smartisu in našemu partnerju podjetju Riko. Brez vašega trdega dela in predanosti ne bi bilo projekta RikoSmart.

Veselimo se nadaljnega skupnega dela in izzivov, ki jih prinaša prihodnost.

X