Poslovne storitve

Upravljanje storitev, razvoja in projektov

Najboljše ekipe delajo z najboljšimi rešitvami. Atlassian izdeluje programsko opremo, ki podjetjem pomaga uresničiti vizijo, ne glede na panogo ali velikost. Uporabniki z njeno pomočjo odkrivajo zdravila za raka, potujejo v vesolje, ustvarjajo inovacije in še več.

Oblikujemo rešitve na naslednjih področjih:

Projektno sodelovanje: Časovni okviri današnjega časa so pretesni za zastarele procese. Kadrovskim, pravnim, oblikovalskim in drugim interesnim skupinam v podjetju pomagamo delo opraviti hitreje, razpravljati učinkoviteje ter organizirano in zadovoljno končati delo.
Upravljanje storitev: in sredstev IT ekipam v podjetjih ponujamo preprost, a zmogljiv sistem za podporo upravljanja storitev in sredstev. Ta se pomembno razlikuje od tradicionalnih orodij za upravljanje, ki so robustna, draga in jih je težko implementirati.
Agilno planiranje: Za uspeh v digitalni dobi je »gibkost« ključnega pomena, ne glede na velikost ali razvojno fazo podjetja. Delovnim skupinam na vseh ravneh podjetja pomagamo delovati agilno, ob enakih trajnostnih načelih, uveljavljenih praksah in zastavljenih ciljih.

Pomagamo vam z:

Prodajo in obnovo licenc (vključno z marketplace rešitvami).
Pregled, analizo in optimizacijo obstoječih rešitev in procesov.
Svetovanje in uvajanje procesov upravljanja IT storitev in sredstev, razvoj programske opreme in projektno sodelovanje.
Oblikovanje rešitev po meri naročnika.
Šolanja po meri naročnika.
Podporo in vzdrževanje.

Partnerji

X